Trajecten persoonlijk leiderschap

"Succes is waarderen wie je bent, waarderen wat je doet en waarderen hoe je het doet."
Maya Angelou
Rating van de deelnemers:
5/5
In een notendop
 • Toekomst- en mensgerichte coaching.
 • Persoonlijk leiderschap als basis voor mentale vitaliteit en groei.
 • Individuele trajecten of sessies.
 • Voor professionals die in alle levensdomeinen willen groeien en vreugde ervaren door leiding te nemen over hun eigen acties, visie en doelen.

Bijna dagelijks word je geconfronteerd met uitdagingen. Nieuwe en complexe zaken die op je pad komen. (Oude) gedachten en emoties die je onzeker, passief of angstig maken. Ze voegen een extra portie stress aan je leven toe. Een leven dat vaak al genoeg drukte, prikkels en onzekerheden kent. Als we eerlijk zijn: we kennen het allemaal wel.

Hoewel het soms zo niet aanvoelt: dit zijn allemaal kansen om te groeien. Die gedachte alleen veroorzaakt misschien zelfs éxtra verwachtingen en stress.

Misschien zie je de weg doorheen je vragen en uitdagingen nog niet duidelijk. Misschien denk je wel dat je dit alleen zou moeten kunnen “oplossen”. Misschien is je flow even zoek … we get you.

We staan als coach, spiegel en compagnon de route voor je klaar. Ook al zitten die bakken talent en mogelijkheden in JOU, je hoeft het écht niet allemaal alleen uit te vissen.

In een traject rond ‘persoonlijk leiderschap’ gaan we met jou in gesprek over stress, onzekerheid, angst, motivatie, veerkracht en doelen. Over de relatie met jezelf en anderen. Over concrete tools waarmee je al deze zaken – vanuit je eigen persoonlijkheid en noden – kan leren beïnvloeden. Zo ontwerp je een plan dat bij jou en in jouw leven past.

Voor je het weet kom je weer in beweging en voel je je opnieuw opgeladen!

Een heel gefocust coachingstraject dat me helderheid en vertrouwen gaf om mijn professioneel pad verder uit te bouwen. Ellen is een heel warme en positieve persoon die actief luistert, helder samenvat en doet nadenken en beslissen.
Els Ghyselen
Dit persoonlijk groeitraject naar eigen leiderschap is erg waardevol en ondersteunend geweest.
Ann Ackaert
Praktisch
 • Tijdens een gratis intakegesprek zoeken we welke formule best past bij jou:
  • een traject van een drietal gesprekken ,
  • een ‘coachingabonnement’ (bijvoorbeeld per kwartaal),
  • opfrissen via eenmalige individuele sprintsessies van 1,5 uur, …
 • Bekijk onze folder over coaching.